Kontakt | Andelsboligforeningen Skærbækken

Andelsboligforeningen Skærbækken

Andelsboligforeningen Skærbækken

KONTAKT

Hvis du vil i kontakt med A/B Skærbækken er du velkommen til at sende os en mail på ab.skaerbaekken@outlook.dk Vi vil efterfølgende bestræbe os på at vende tilbage i løbet af kort tid.

 

Kom på venteliste i A/B Skærbækken

Hvis du ønsker en bolig i A/B Skærbækken og er + 50 år, kan du tilmelde dig vores venteliste.

Tilmeldingen er gratis, og alle kan blive skrevet op på den eksterne liste. 

Du bliver først registreret på ventelisten, når vi har modtaget formularen retur på: ab.skaerbaekken@outlook.dk i udfyldt stand.

Opret din profil på linket til højre. Men før du gør det, bør du læse folderen ”LIVET I EN ANDELSBOLIGFORENING.” Her får du et indtryk af, hvad det indebærer at bo i en andelsboligforening.

Andelsboligen som boform er kendt for at have en holdning til det daglige praktiske og sociale fællesskab.

Resenbro Ligger i Midtjylland og er en forstad til Silkeborg, beliggende i Linå Sogn ved Gudenåen, 7 km. øst for Silkeborgs centrum med 1.813 indbyggere (2018). Byen er en del af Silkeborg Kommune og høre til Region Midtjylland, og strækker sig fra rute 15 i vest til Lindådalen i øst.

Gudenådalen afgrænser området mod nord og mod syd af skov og åbent land. Områdets byer omfatter Resenbro, som har karakter af forstad til Silkeborg, samt Skellerup i områdets østlige ende som omfatter en mindre gruppe gårde.

Resenbro by ligger i naturskønne omgivelser med å, eng og skov. Området rummer store naturmæssige og landskabelige værdier, som i særlig grad knytter sig til Gudenådalen i nord, skovområderne i syd, samt Lindådalen i øst.

Resenbro er et meget populært bosætningssted. Ikke mindst på baggrund af  de enorme naturomgivelser der præger området. Byen er velforsynet med skole, sportsanlæg, idrætshal, børnehave, ældrecenter, forsamlingslokaler (Resenbrohuset) og en dagligvareforretning. Herudover nyder byen godt af nærheden til Silkeborg, som let kan nås med såvel, bus, bil, cykel og lidt kondistærk på gåben.

Silkeborg outdorhovedstad og natur, hvor udendørsaktiviteterne næsten er utømmelige.

Resenbro er kendt for to store fritidsanlæg:                                   FDM Jyllandsringen                                                                      Silkeborg Ry Golfklub (SRG)