Boliger | Andelsboligforeningen Skærbækken

Andelsboligforeningen Skærbækken

Andelsboligforeningen Skærbækken

I vores rækkehusbebyggelser er der god plads, med lys og luft mellem boligerne. Der er plads til fællesskab, når man vil det det, og privatliv når det behøves.

Rækkehusene er tidssvarende og opført efter moderne metoder der giver høj kvalitet og med en god og rationel planløsning. Boligerne er indrettet så de er fleksible og passer til det sted man lige er i livet.

Foreningen råder over 10 boliger som findes i 3 forskellige størrelser

104 m2 boliger (2 stk.)

Store velindrettede boliger, med bl.a. stort lyst køkken med alrum, masser af skabe samt stort bryggers med bagindgang. Stor opholdsstue med udgang til terrasse og have, samt entré med skabe. Fra alrummet er der en fordelingsgang ind til badeværelse med bruse-niche, soveværelse med faste skabe, samt et dejligt kontor/værelse. Til hvert hus er der et redskabsrum på 4,50 m2.

91-93 m2 boliger (4 stk.)

Boligerne er velindrettede med lyse rum, bl.a. stort lyst køkken med masser af skabe, bryggers, stor opholdsstue med udgang til terrasse og have, samt entré med skabe. Fra stuen er der en fordelingsgang ind til badeværelse med bruseniche, soveværelse med faste skabe, samt et dejligt kontor/værelse. Til hvert hus er der et redskabsrum på 4,50 m2.

77-79 m2 boliger (4 stk.)

Mindre boliger med integreret stort lyst køkken, masser af skabe, stor opholdsstue med udgang til terrasse og have, samt entré. Fra stuen er der en fordelingsgang ind til badeværelse med bruseniche og soveværelse med faste skabe. Til hvert hus er der et redskabsrum på 4,50 m2.

 

Boligerne fremstår lyse og venlige med en god planløsning, uden unødig spildplads.